Samen sterk

Begin 2011 bundelden Head Engineering en Boxtel Rioolbeheer hun ervaring, expertise en vakmanschap. Relining Advies BV was een feit. Door onze verschillende specialismen vullen we elkaar naadloos aan en kunnen wij onze klanten ondersteunen bij een grote diversiteit aan vraagstukken.

Wie is wie?

Patrick van Boxtel
Patrick van Boxtel (1966) is in 1996 als zelfstandige begonnen en richtte zich met Boxtel Rioolbeheer op operationeel rioolbeheer. In 2004 ontwikkelde hij de KIC-systematiek. Dankzij deze systematiek kan de indicatieve kwaliteit van de riolering worden beoordeeld op basis van niets meer dan de inspectiedata. Omdat steeds meer gemeenten overtuigd raken van de voordelen van rioolrenovatie door middel van relinen, heeft Patrick zich ontwikkeld tot een bekwaam begeleider van reliningsprojecten. Daarnaast excelleert hij in het schrijven van de contracten, RAW-bestekken, programma’s van eisen en overeenkomsten met open posten.

Rudi Ceric

Rudi Ceric (1968) richtte in 2003 ingenieursbureau Head Engineering op. Rudi werkte als gedetacheerde bij verschillende gemeenten. Al snel kwam hij in aanraking met relining. Omdat de ervaring leerde dat met name op het gebied van kwaliteitscontrole maar weinig expertise voor handen was, is Rudi zich hierin gaan verdiepen. Dit maakt hem tot een specialist die zijn hand niet omdraait voor het controleren van ontwerpberekeningen en het testen en beoordelen van liners.

No Dig Event

Relining Advies exposeert op het 'No Dig Event' op 3 en 4 oktober 2013. Toegang is gratis, u dient wel vooraf in te schrijven op
www.no-dig-dag.nl

Relinen is een aparte discipline die veel deskundigheid vereist...